Ruilen & retouren

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact opnemen met onze klantenservice via info@pyrofoto.nl.
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 1-3 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Ok hiervoor kan je contact opnemen met onze klantenservice via info@pyrofoto.nl. Je bent zelf verantwoordelijk voor eventuele kosten die gemaakt moeten worden in geval van retournering van je product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven, wat nu?

Mocht je een verkeerd adres hebben doorgegeven, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Mocht het nog mogelijk zijn zullen wij het foutieve adres corrigeren.